Contact

Ontdek wat Rise Up voor u kan betekenen


Eerste contact

Tijdens het eerste telefonisch contact zal in overleg met u worden bepaald of de behandeling in de praktijkruimte of bij u thuis plaats zal vinden. Deze keuze wordt u voorgelegd, omdat de knelpunten in het dagelijks functioneren het beste bekeken kunnen worden in de thuissituatie.

Locatie

Praktijk Rise Up is gevestigd in Medisch centrum Docwerk en maakt gebruik van een ontvangst- en werkruimte welke onderdeel uitmaakt van Fysiodocwerk B.V.

Fysio Docwerk.png
 
 
 

Rise Up Ergotherapie

Ingang Fysiodocwerk (lift/ trap naar de 2e etage)
De Vloot 206-D
3144 PK Maassluis

M: 06- 46 00 55 25
T: 010 – 591 6341
F: 010 – 590 4799

KvK: 58615881
AgB-code: 88-(0)51420


Afspraak maken

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u op dinsdag- en woensdag telefonisch contact opnemen.

Mogelijk is de therapeut niet in de gelegenheid om direct de telefoon op te nemen. Wanneer u uw naam en telefoonnummer inspreekt, wordt u binnen 3 werkdagen teruggebeld.

U kunt ook mailen naar contact@rise-up-ergotherapie.nl.

 

Controle gegevens ziektenkostenverzekeraar

Bij aanvang van de behandeling wordt u verzocht uw pasje van de ziektekostenverzekeraar mee te nemen. Deze gegevens zijn nodig om uw gegevens te kunnen controleren en de behandelingen te kunnen declareren bij uw zorgverzekering.

 

Afspraak wijzigen of annuleren

Wanneer u uw afspraak wilt wijzigen of annuleren, dient u dit minimaal 24 uur van te voren te regelen. Afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden geannuleerd, moeten helaas in rekening worden gebracht.